Bog & idéElisabeth Laursen

Bøger skrevet af Elisabeth Laursen

2 produkter
2 produkter
En vivo - Øvebog
En vivo - ØvebogElisabeth Laursen
449,95 DKK
Hæftet
(0)
En vivo - Øvebog
En vivo Tekstbog
En vivo TekstbogElisabeth Laursen
629,95 DKK
Hæftet
(0)
En vivo Tekstbog

Mere om Elisabeth Laursen

Der findes forskellige bøger af Elisabeth Laursen til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Laursens bogudgivelser.
Bøgerne fra Elisabeth Laursen kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Después de Tariq" udgivet af Systime - "En vivo - Øvebog" udgivet af Systime - "En vivo Tekstbog" udgivet af Systime

Elisabeth Laursens bøger

Elisabeth Laursen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe Laursens bøger som hæftet. Laursens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af Systime.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Después de Tariq" af Elisabeth Laursen

Hos Bog & idé er "Después de Tariq" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Systime, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på mul.

Elisabeth Laursen "En vivo - Øvebog"

Hos Bog & idé er "En vivo - Øvebog" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Systime, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på spa.
Detaljer
Fulde navn:
Elisabeth Laursen