Bog & idéEmil Alsbo og Morten Kaltoft

Bøger skrevet af Emil Alsbo og Morten Kaltoft

Læs mere om Emil Alsbo og Morten Kaltoft
2 produkter
2 produkter
Osteria 16
Osteria 16Morten Kaltoft og Emil Alsbo
329,95 DKK
Hæftet
(1)
Osteria 16
Osteria 16 II
Osteria 16 IIEmil Alsbo og Morten Kaltoft
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Osteria 16 II

Mere om Emil Alsbo og Morten Kaltoft

Emil Alsbo og Morten Kaltoft har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Osteria 16". Den er publiceret af Strandberg Publishing på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Osteria 16" af Emil Alsbo og Morten Kaltoft

Det er muligt at købe Emil Alsbo og Morten Kaltofts "Osteria 16" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Strandberg Publishing, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Kaltoft, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Emil Alsbo og Morten Kaltoft