Bog & idéErhvervsforum Roskilde

Bøger skrevet af Erhvervsforum Roskilde

Læs mere om Erhvervsforum Roskilde
1 produkter
1 produkter
Kickstart din virksomhed nu! En guide til iværksætteri i Roskilde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kickstart din virksomhed nu! En guide til iværksætteri i RoskildeErhvervsforum Roskilde
116,96 DKK
Paperback
(0)
Kickstart din virksomhed nu! En guide til iværksætteri i Roskilde

Mere om Erhvervsforum Roskilde

Du kan kun finde en enkelt bog af Erhvervsforum Roskilde her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Kickstart din virksomhed nu! En guide til iværksætteri i Roskilde". Den er udgivet af Erhvervsforum Roskilde på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kickstart din virksomhed nu! En guide til iværksætteri i Roskilde" af Erhvervsforum Roskilde

Det er muligt at købe Erhvervsforum Roskildes "Kickstart din virksomhed nu! En guide til iværksætteri i Roskilde" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Erhvervsforum Roskilde, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Erhvervsforum Roskilde