Bog & idéErik Balling

Bøger skrevet af Erik Balling

Læs mere om Erik Balling
2 produkter
2 produkter
Som barn var jeg voldsomt hidsig
Som barn var jeg voldsomt hidsigErik Balling
79,95 DKK
EBOG
(2)
Som barn var jeg voldsomt hidsig
Som barn var jeg voldsomt hidsig
STREAM
Som barn var jeg voldsomt hidsigErik Balling
99,95 DKK
Lydbog
(2)
Som barn var jeg voldsomt hidsig

Mere om Erik Balling

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Erik Balling. På listen nedenfor ser du de nyeste af Ballings bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Som barn var jeg voldsomt hidsig" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Som barn var jeg voldsomt hidsig" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Som barn var jeg voldsomt hidsig" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Erik Ballings bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Erik Balling hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan finde Erik Balling bøger i samtlige formater. Ballings bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Som barn var jeg voldsomt hidsig" af Erik Balling

"Som barn var jeg voldsomt hidsig" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Erik Balling "Som barn var jeg voldsomt hidsig"

Hos Bog & idé er "Som barn var jeg voldsomt hidsig" tilgængelig som lydbog. Det betyder, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Som barn var jeg voldsomt hidsig" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Balling