Bog & idéEuan Ferguson

Bøger skrevet af Euan Ferguson

Læs mere om Euan Ferguson
1 produkter
1 produkter
Håndbryg
HåndbrygEuan Ferguson
249,95 DKK
Hardback
(0)
Håndbryg

Mere om Euan Ferguson

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt sortiment af bøger af Euan Ferguson. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Fergusons nyeste udgivelser.
Bøgerne fra Euan Ferguson kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Drink London: The 100 Best Bars and Pubs" udgivet af Frances Lincoln Publishers - "Håndbryg" udgivet af Gyldendal - "Håndbryg" udgivet af Turbine

Bøger af Euan Ferguson

Euan Ferguson har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Fergusons bøger kommer i forskellige formater. Fergusons bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Drink London: The 100 Best Bars and Pubs" af Euan Ferguson

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Ferguson, kan du godt glæde dig. Det er Frances Lincoln Publishers, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Euan Ferguson "Håndbryg"

Det er muligt at købe Euan Fergusons "Håndbryg" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Euan Ferguson