Bog & idéEvelyn Waugh

Bøger skrevet af Evelyn Waugh

Læs mere om Evelyn Waugh
3 produkter
3 produkter
Gensyn med Brideshead
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gensyn med BridesheadEvelyn Waugh
207,46 DKK
Hæftet
(4)
Gensyn med Brideshead
Gensyn med Brideshead
STREAM
Gensyn med BridesheadEvelyn Waugh
119,95 DKK
Lydbog
(4)
Gensyn med Brideshead
Gensyn med Brideshead
Gensyn med BridesheadEvelyn Waugh
119,95 DKK
EBOG
(4)
Gensyn med Brideshead

Mere om Evelyn Waugh

Evelyn Waugh har en del bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Waughs bøger.
Bøgerne fra Evelyn Waugh kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Gensyn med Brideshead" udgivet af Bechs Forlag - Viatone - "Gensyn med Brideshead" udgivet af Bechs Forlag - Viatone - "Gensyn med Brideshead" udgivet af Bechs Forlag - "Brideshead Revisited" i serien "Penguin Modern Classics" udgivet af Penguin Books

Bøger af Evelyn Waugh

Evelyn Waugh har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Evelyn Waugh fås i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Waugh skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Evelyn Waughs "Gensyn med Brideshead"

Hos Bog & idé er "Gensyn med Brideshead" tilgængelig som lydbog. Du kan desuden altid have "Gensyn med Brideshead" af Evelyn Waugh med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Bechs Forlag - Viatone, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Evelyn Waugh "Gensyn med Brideshead"

Hos Bog & idé er "Gensyn med Brideshead" tilgængelig som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Gensyn med Brideshead" på din enhed og begynde at læse. Det er Bechs Forlag - Viatone, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Evelyn Waugh