Bog & idéFinn Jul Hjortsøe

Bøger skrevet af Finn Jul Hjortsøe

Læs mere om Finn Jul Hjortsøe
1 produkter
1 produkter
kim vender tilbage
BOEGERTILSTAERKPRIS
kim vender tilbageFinn Jul Hjortsøe
38,95 DKK
Hardback
(0)
kim vender tilbage

Mere om Finn Jul Hjortsøe

Der findes mange bøger fra Finn Jul Hjortsøe tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hjortsøe.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kim og pigen i skoven" udgivet af Legimus Aps - "Kim og den mystiske mand" udgivet af Legimus Aps - "Kim og guldringen " i serien "Kim-bog" udgivet af Legimus Aps - "Kim og bogen der blev væk" i serien "Kim-bog" udgivet af Forlaget Legimus - "kim vender tilbage" i serien "Kim-bog" udgivet af Forlaget legimus - "Kim og Tysklæreren" i serien "Kim-bog" udgivet af Forlaget Legimus ApS

Mere om Finn Jul Hjortsøes bøger

Du kan finde seks bøger af Finn Jul Hjortsøe her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Hjortsøes bøger fås blot som hardback. Hjortsøe har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Finn Jul Hjortsøes "Kim og pigen i skoven"

Hos Bog & idé er "Kim og pigen i skoven" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Legimus Aps, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Kim og den mystiske mand" af Finn Jul Hjortsøe

Hos Bog & idé er "Kim og den mystiske mand" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Legimus Aps, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Finn Jul Hjortsøe