Bog & idéFinn Kjerulff Hansen

Bøger skrevet af Finn Kjerulff Hansen

Læs mere om Finn Kjerulff Hansen
4 produkter
4 produkter
De bornholmske rundkirker
BOEGERTILSTAERKPRIS
De bornholmske rundkirkerFinn Kjerulff Hansen
165,96 DKK
Hæftet
(0)
De bornholmske rundkirker
Landet i øst
BOEGERTILSTAERKPRIS
Landet i østFinn Kjerulff Hansen
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Landet i øst
...Og gjorde danerne kristne
BOEGERTILSTAERKPRIS
...Og gjorde danerne kristneFinn Kjerulff Hansen
248,96 DKK
Hæftet
(0)
...Og gjorde danerne kristne
Hjemstavnen der forsvandt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hjemstavnen der forsvandtFinn Kjerulff Hansen
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Hjemstavnen der forsvandt

Mere om Finn Kjerulff Hansen

Der findes flere bøger fra Finn Kjerulff Hansen online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Landet i øst" udgivet af Trykværket - "De bornholmske husmænd" udgivet af Turbine

Bøger skrevet af Finn Kjerulff Hansen

Du kan finde to bøger af Finn Kjerulff Hansen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Finn Kjerulff Hansen fås i udvalgte formater. Bøgerne af Hansen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Finn Kjerulff Hansens "Landet i øst"

Hos Bog & idé er "Landet i øst" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Trykværket.

"De bornholmske husmænd" af Finn Kjerulff Hansen

Det er muligt at købe Finn Kjerulff Hansens "De bornholmske husmænd" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Finn Kjerulff Hansen