Bog & idéFlemming Cumberland

Bøger skrevet af Flemming Cumberland

Læs mere om Flemming Cumberland
2 produkter
2 produkter
Internationalisering
InternationaliseringFlemming Cumberland
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Internationalisering
Internationale Virksomhedscases
Internationale VirksomhedscasesFlemming Cumberland
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Internationale Virksomhedscases

Mere om Flemming Cumberland

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Flemming Cumberland. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Cumberlands nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Indtrængningsproblematikken i et globalt perspektiv" udgivet af Samfundslitteratur - "Internationale virksomhedscases" udgivet af Samfundslitteratur - "Marketing casesamling" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger skrevet af Flemming Cumberland

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Flemming Cumberland hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Cumberlands bøger kommer i forskellige formater. Cumberlands bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af Samfundslitteratur.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Flemming Cumberlands "Indtrængningsproblematikken i et globalt perspektiv"

"Indtrængningsproblematikken i et globalt perspektiv" er tilgængelig online som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Flemming Cumberland "Internationale virksomhedscases"

"Internationale virksomhedscases" findes på den digitale boghylde som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Flemming Cumberland