Bog & idéFlemming Duedahl Knudsen

Bøger skrevet af Flemming Duedahl Knudsen

Læs mere om Flemming Duedahl Knudsen
1 produkter
1 produkter
Labyrinten og det blåviolette bjerg
Labyrinten og det blåviolette bjergFlemming Duedahl Knudsen
129,95 DKK
e-bog
(0)
Labyrinten og det blåviolette bjerg

Mere om Flemming Duedahl Knudsen

Der er flere forskellige bøger af Flemming Duedahl Knudsen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Duedahl Knudsens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Labyrinten og det blåviolette bjerg" udgivet af mellemgaard - "Labyrinten og det blåviolette bjerg" udgivet af Forlaget mellemgaard

Mere om Flemming Duedahl Knudsens bøger

Der er to tilgængelige bøger af Flemming Duedahl Knudsen hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Flemming Duedahl Knudsen kan købes i udvalgte formater. Duedahl Knudsens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Labyrinten og det blåviolette bjerg" af Flemming Duedahl Knudsen

Det er muligt at købe Flemming Duedahl Knudsens "Labyrinten og det blåviolette bjerg" som e-bog. "Labyrinten og det blåviolette bjerg" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af mellemgaard.

"Labyrinten og det blåviolette bjerg" af Flemming Duedahl Knudsen

Hos Bog & idé er "Labyrinten og det blåviolette bjerg" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Flemming Duedahl Knudsen