Bog & idéFlemming Ettrup

Bøger skrevet af Flemming Ettrup

Læs mere om Flemming Ettrup
3 produkter
3 produkter
Projektledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
ProjektledelseFlemming Ettrup
359,96 DKK
(0)
Projektledelse
Virksomhedsdrift
BOEGERTILSTAERKPRIS
VirksomhedsdriftFlemming Ettrup
530,96 DKK
Hæftet
(0)
Virksomhedsdrift
Produktionsstyring
BOEGERTILSTAERKPRIS
ProduktionsstyringFlemming Ettrup
494,96 DKK
Hæftet
(0)
Produktionsstyring

Mere om Flemming Ettrup

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Flemming Ettrup. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Ettrups bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Produktionsstyring" udgivet af Akademisk Forlag - "Projektledelse" udgivet af Akademisk Forlag - "Virksomhedsdrift" udgivet af Akademisk Forlag - "Virksomhedsdrift" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Projektledelse - overblik og indblik" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Projektledelse - overblik og indblik" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Projektledelse - overblik og indblik" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Virksomhedsdrift" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Virksomhedsdrift" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Projektledelse - overblik og indblik" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Iværksætterbogen" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Produktionsstyring" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag

Mere om Flemming Ettrups bøger

Flemming Ettrup har 12 bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Flemming Ettrup bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Ettrup er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Flemming Ettrups "Produktionsstyring"

Det er muligt at købe Flemming Ettrups "Produktionsstyring" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.

Flemming Ettrup "Projektledelse"

Endnu en af Flemming Ettrup skønne bøger, som er værd at læse. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Flemming Ettrup