Bog & idéFlemming Friborg

Bøger skrevet af Flemming Friborg

Læs mere om Flemming Friborg
2 produkter
2 produkter
Gauguin
GauguinFlemming Friborg
399,95 DKK
Indbundet
(6)
Gauguin
Gauguin (UK)
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gauguin (UK)Flemming Friborg
331,96 DKK
Indbundet
(0)
Gauguin (UK)

Mere om Flemming Friborg

Der findes flere forskellige bøger af Flemming Friborg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Friborgs bøger.
Bøgerne fra Flemming Friborg udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Gauguin" udgivet af Strandberg Publishing - "Tour de force" udgivet af Ny Carlsberg Glyptotek - "Tour de force" udgivet af Ny Carlsberg Glyptotek - "Gauguin" udgivet af Ny Carlsberg Glyptotek - "Fransk malerkunst i det 19. århundrede " udgivet af Ny Carlsberg Glyptotek - "French painting in the 19th century " udgivet af Ny Carlsberg Glyptotek - "De østlige middelhavsområder i hellenistisk tid " udgivet af Ny Carlsberg Glyptotek - "European sculpture " udgivet af Ny Carlsberg Glyptotek - "Saltos metamorfoser " udgivet af Ny Carlsberg Glyptotek

Bøger af Flemming Friborg

Flemming Friborg har ni bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Friborgs bøger fås i flere formater. Bøgerne af Friborg er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Gauguin" af Flemming Friborg

Det er muligt at købe Flemming Friborgs "Gauguin" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Strandberg Publishing, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Tour de force" af Flemming Friborg

Hos Bog & idé er "Tour de force" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Ny Carlsberg Glyptotek, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Flemming Friborg