Bog & idéFlemming Gjerris

Bøger skrevet af Flemming Gjerris

Læs mere om Flemming Gjerris
1 produkter
1 produkter
Klinisk neurologi og neurokirurgi 7. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk neurologi og neurokirurgi 7. udgaveGunhild Waldemar
566,96 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk neurologi og neurokirurgi 7. udgave

Mere om Flemming Gjerris

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Flemming Gjerris. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Gjerris.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinisk neurologi og neurokirurgi 7. udgave" udgivet af FADL's Forlag - "Nervesystemets sygdomme" udgivet af Gads Forlag - "Klinisk neurologi og neurokirurgi" udgivet af FADL's Forlag - "Nervesystemets sygdomme" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Flemming Gjerris

Flemming Gjerris har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Gjerris' bøger fås i udvalgte formater. Gjerris' bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Klinisk neurologi og neurokirurgi 7. udgave" af Flemming Gjerris

Hos Bog & idé er "Klinisk neurologi og neurokirurgi 7. udgave" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af FADL's Forlag.

Flemming Gjerris "Nervesystemets sygdomme"

Det er muligt at købe Flemming Gjerris' "Nervesystemets sygdomme" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gads Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Flemming Gjerris