Bog & idéFlemming Hansen

Bøger skrevet af Flemming Hansen

Læs mere om Flemming Hansen
2 produkter
2 produkter
Akutbogen
AkutbogenAnders Møllekær
469,95 DKK
Hæftet
(0)
Akutbogen
Emotions, advertising and consumer choice
Emotions, Advertising and Consumer ChoiceFlemming Hansen
349,95 DKK
EBOG
(0)
Emotions, Advertising and Consumer Choice

Mere om Flemming Hansen

Der er mange bøger skrevet af Flemming Hansen tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hansen.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Flemming Hansens bøger kan købes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "at drømme så stort / at det dårligt kan være i min lomme" udgivet af Antipyrine - "Politikens bog om clematis og andre klatreplanter" udgivet af Politiken¤i samarbejde med Det Danske Haveselskab - "Emotions, advertising and consumer choice" udgivet af Copenhagen Business School Press - "Branding and advertising" udgivet af Copenhagen Business School Press - "Akutbogen" udgivet af Gyldendal - "Sejlernyt's gør det selv-ideer til båden" udgivet af Sejlernyt - "Politikens bog om clematis og andre klatreplanter" udgivet af Bonniers Bogklubber i samarbejde med Det Danske Haveselskab - "Markedskommunikation Danske reklamemedier" udgivet af Samfundslitteratur - "Children " udgivet af Samfundslitteratur - "Emotions, advertising and consumer choice" udgivet af Copenhagen Business School Press - "Advertising Research in the Nordic Countries" udgivet af Samfundslitteatur

Bøger af Flemming Hansen

Du kan købe 11 bøger af Flemming Hansen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan købe Flemming Hansen bøger i udvalgte formater. Hansens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"at drømme så stort / at det dårligt kan være i min lomme" af Flemming Hansen

Hos Bog & idé er "at drømme så stort / at det dårligt kan være i min lomme" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Antipyrine.

"Politikens bog om clematis og andre klatreplanter" af Flemming Hansen

Det er muligt at købe Flemming Hansens "Politikens bog om clematis og andre klatreplanter" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politiken¤i samarbejde med Det Danske Haveselskab.
Detaljer
Fulde navn:
Flemming Hansen