Bog & idéFlemming Troels Jensen

Bøger skrevet af Flemming Troels Jensen

Læs mere om Flemming Troels Jensen
1 produkter
1 produkter
Socialrådgiveren på arbejde
Socialrådgiveren på arbejdeFlemming Troels Jensen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Socialrådgiveren på arbejde

Mere om Flemming Troels Jensen

Der findes forskellige bøger fra Flemming Troels Jensen tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Jensens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Socialrådgiveren på arbejde" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af HansReitzels - "Socialrådgiveren på arbejde" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Flemming Troels Jensen

Flemming Troels Jensen har to bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Jensens bøger fås i udvalgte formater. Jensens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Flemming Troels Jensens "Socialrådgiveren på arbejde"

Hos Bog & idé er "Socialrådgiveren på arbejde" tilgængelig som e-bog (pdf-format). "Socialrådgiveren på arbejde" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Jensens serie "Socialpædagogisk Bibliotek". Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Flemming Troels Jensen "Socialrådgiveren på arbejde"

Det er muligt at købe Flemming Troels Jensens "Socialrådgiveren på arbejde" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Socialpædagogisk Bibliotek". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Flemming Troels Jensen