Bog & idéForfatter Mette Herlev & Fotograf Birthe Vembye

Bøger skrevet af Forfatter Mette Herlev & Fotograf Birthe Vembye

Læs mere om Forfatter Mette Herlev & Fotograf Birthe Vembye
1 produkter
1 produkter
KVINDELIGHEDER
BOEGERTILSTAERKPRIS
KVINDELIGHEDERForfatter Mette Herlev & Fotograf Birthe Vembye
248,96 DKK
Hardback
(8)
KVINDELIGHEDER

Mere om Forfatter Mette Herlev & Fotograf Birthe Vembye

Forfatter Mette Herlev & Fotograf Birthe Vembye har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "KVINDELIGHEDER". Den er publiceret af Forlaget Forfatterskabet.dk på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Forfatter Mette Herlev & Fotograf Birthe Vembyes "KVINDELIGHEDER"

Hos Bog & idé er "KVINDELIGHEDER" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Forlaget Forfatterskabet.dk, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Forfatter Mette Herlev & Fotograf Birthe Vembye skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Forfatter Mette Herlev & Fotograf Birthe Vembye