Bog & idéFrank Allan Rasmussen

Bøger skrevet af Frank Allan Rasmussen

Læs mere om Frank Allan Rasmussen
2 produkter
2 produkter
Krudt, kugler og kanoner
Krudt, kugler og kanonerFrank Allan Rasmussen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Krudt, kugler og kanoner
Krudt, kugler og kanoner
STREAM
Krudt, kugler og kanonerFrank Allan Rasmussen
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Krudt, kugler og kanoner

Mere om Frank Allan Rasmussen

Hvis du søger en bog af Frank Allan Rasmussen, kan du vælge i mellem et stort udvalg tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Rasmussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Krudt, kugler og kanoner" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Holmen" udgivet af Gyldendal

Frank Allan Rasmussens bøger

Frank Allan Rasmussen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Rasmussens bøger fås i flere formater. Bøgerne af Rasmussen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Krudt, kugler og kanoner" af Frank Allan Rasmussen

Det er muligt at købe Frank Allan Rasmussens "Krudt, kugler og kanoner" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Krudt, kugler og kanoner" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Frank Allan Rasmussen "Holmen"

Hos Bog & idé er "Holmen" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Frank Allan Rasmussen