Bog & idéFrederikke Legaard

Bøger skrevet af Frederikke Legaard

Læs mere om Frederikke Legaard
2 produkter
2 produkter
Kogekunst
KogekunstFrederikke Legaard
269,95 DKK
Indbundet
(1)
Kogekunst
Kogekunst
KogekunstFrederikke Legaard
159,95 DKK
EBOG
(1)
Kogekunst

Mere om Frederikke Legaard

Der er kun én bog af Frederikke Legaard tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Kogekunst". Den er udgivet af Politikens Forlag på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kogekunst" af Frederikke Legaard

"Kogekunst" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.

Endnu en af Frederikke Legaard skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Frederikke Legaard