Bog & idéGert J. J. Biesta

Bøger skrevet af Gert J. J. Biesta

Læs mere om Gert J. J. Biesta
4 produkter
4 produkter
God uddannelse i målingens tidsalder
God uddannelse i målingens tidsalderGert J. J. Biesta
249,95 DKK
Hæftet
(0)
God uddannelse i målingens tidsalder
Undervisningens genopdagelse
Undervisningens genopdagelseGert J.J. Biesta
199,95 DKK
Hæftet
(2)
Undervisningens genopdagelse
Den smukke risiko
Den smukke risikoGert J.J. Biesta
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Den smukke risiko
Demokratilæring i skole og samfund
Demokratilæring i skole og samfundGert J. J. Biesta
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Demokratilæring i skole og samfund

Mere om Gert J. J. Biesta

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Gert J. J. Biesta. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Biesta.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Undervisningens genopdagelse" udgivet af Klim - "Den smukke risiko" i serien "PTT-42" udgivet af Klim - "Demokratilæring i skole og samfund " i serien "Pædagogik til tiden" udgivet af Klim - "God uddannelse i målingens tidsalder" i serien "Pædagogik til tiden" udgivet af Klim - "Læring retur" i serien "Pædagogisk filosofi¤Unge Pædagogers serie" udgivet af Unge Pædagoger

Mere om Gert J. J. Biestas bøger

Der er fem tilgængelige bøger af Gert J. J. Biesta hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Biesta som hæftet. Gert J. J. Biesta bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Undervisningens genopdagelse" af Gert J. J. Biesta

"Undervisningens genopdagelse" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.

Gert J. J. Biesta "Den smukke risiko"

Hos Bog & idé er "Den smukke risiko" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Biestas serie "PTT-42". Det er Klim, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gert J. J. Biesta