Bog & idéGert Sørensen

Bøger skrevet af Gert Sørensen

Læs mere om Gert Sørensen
9 produkter
9 produkter
Italia
ItaliaGert Sørensen
399,95 DKK
Hardback
(2)
Italia
Klassisk og moderne politisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne politisk teoriPer Mouritsen
535,46 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne politisk teori
Dessertbogen
BOEGERTILSTAERKPRIS
DessertbogenGert Sørensen
441,96 DKK
Indbundet
(0)
Dessertbogen
Jeg går i gåsegang
Jeg går i gåsegangAscanio Celestini
199,95 DKK
Paperback
(0)
Jeg går i gåsegang
Niccolò Machiavelli
BOEGERTILSTAERKPRIS
Niccolò MachiavelliGert Sørensen
152,96 DKK
Hæftet
(0)
Niccolò Machiavelli
Antonio Gramsci
Antonio GramsciGert Sørensen
149,95 DKK
EBOG
(0)
Antonio Gramsci
Berlusconi og den moderne fyrste.
Berlusconi og den moderne fyrste.Gert Sørensen
129,95 DKK
EBOG
(0)
Berlusconi og den moderne fyrste.
Berlusconi og den moderne fyrste
BOEGERTILSTAERKPRIS
Berlusconi og den moderne fyrsteGert Sørensen
169,96 DKK
Hæftet
(0)
Berlusconi og den moderne fyrste
Niccolò Machiavelli
Niccolò MachiavelliGert Sørensen
179,95 DKK
EBOG
(0)
Niccolò Machiavelli

Mere om Gert Sørensen

Der findes flere bøger af Gert Sørensen tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Sørensen.
Bøgerne fra Gert Sørensen findes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Europas mange omveje" udgivet af Columbus - "Berlusconi og den moderne fyrste." i serien "Politik Ret & Samfund" udgivet af Museum Tusculanums Forlag - "Konsekvenspædagogisk vejledning" udgivet af Træningsskolens Arbejdsmarkedsuddannelser - "Den dobbelte stat" i serien "Romanske skrifter" udgivet af Museum Tusculanum - "Antonio Gramsci" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Niccolò Machiavelli" i serien "Statskundskabens klassikere" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Antonio Gramsci" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Niccolò Machiavelli" i serien "Statskundskabens klassikere" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Interface criticism" i serien "Vide verden" udgivet af Aarhus University Press - "Bevidsthedsudvidelse og verdensomlægning: Kunsten som revolutionens selvkritik" udgivet af Nebula / Antipyrine Distribution - "Rom" i serien "Vide verden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Klassisk og moderne politisk teori" udgivet af Gyldendal - "Berlusconi og den moderne fyrste" i serien "Politik, ret & samfund" udgivet af Museum Tusculanum - "Dessertbogen" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag

Bøger af Gert Sørensen

Der er 14 tilgængelige bøger af Gert Sørensen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Gert Sørensen bøger i forskellige formater. Gert Sørensen bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Gert Sørensens "Europas mange omveje"

Hos Bog & idé er "Europas mange omveje" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Columbus, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Berlusconi og den moderne fyrste." af Gert Sørensen

"Berlusconi og den moderne fyrste." findes på den digitale boghylde som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Berlusconi og den moderne fyrste." på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af Sørensens serie "Politik Ret & Samfund". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Museum Tusculanums Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Gert Sørensen