Bog & idéGitte Gade

Bøger skrevet af Gitte Gade

Læs mere om Gitte Gade
5 produkter
5 produkter
Petruska Weingartens halve hjerte
Petruska Weingartens halve hjerteLiva Skogemann
229,95 DKK
Indbundet
(1)
Petruska Weingartens halve hjerte
Ophav
BOEGERTILSTAERKPRIS
OphavAnne Sofie Allermann
282,16 DKK
Indbundet
(2)
Ophav
Claras bog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Claras bogInge Duelund Nielsen
248,96 DKK
Indbundet
(5)
Claras bog
Arvid Ekbloms pentagram
BOEGERTILSTAERKPRIS
Arvid Ekbloms pentagramLiva Skogemann
199,16 DKK
Indbundet
(0)
Arvid Ekbloms pentagram
Alba Columbas sidste rejse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Alba Columbas sidste rejseLiva Skogemann
257,26 DKK
Indbundet
(0)
Alba Columbas sidste rejse

Mere om Gitte Gade

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Gitte Gade. På listen nedenfor har du de seneste af Gades udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Helt naturligt - hækling i hamp og jute" udgivet af Klematis - "Hæklede klude" udgivet af Gyldendal - "Strikkede klude fra A til Ø" udgivet af Klematis - "Livscyklusernæring" udgivet af Gyldendal - "Hæklede klude fra A til Ø" udgivet af Klematis

Mere om Gitte Gades bøger

Du kan købe fem bøger af Gitte Gade her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Gitte Gade bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Gade er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Helt naturligt - hækling i hamp og jute" af Gitte Gade

"Helt naturligt - hækling i hamp og jute" kan købes online som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Det er Klematis, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Gitte Gade "Hæklede klude"

Det er muligt at købe Gitte Gades "Hæklede klude" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gitte Gade