Bog & idéGitte Riis Hansen m.fl.

Bøger skrevet af Gitte Riis Hansen m.fl.

Læs mere om Gitte Riis Hansen m.fl.
1 produkter
1 produkter
Bacheloropgaven
BacheloropgavenVibe Larsen
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Bacheloropgaven

Mere om Gitte Riis Hansen m.fl.

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Gitte Riis Hansen m.fl.. Bogen hedder "Bacheloropgaven". Det er Akademisk Forlag, der har udgivet den på dansk. "Bacheloropgaven" er desuden en del af serien "Relationsprofessionsserien".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Bacheloropgaven" af Gitte Riis Hansen m.fl.

Hos Bog & idé er "Bacheloropgaven" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Relationsprofessionsserien". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

Dette er en også en fantastisk bog fra m.fl., som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Gitte Riis Hansen m.fl.