Bog & idéGregory David Roberts

Bøger skrevet af Gregory David Roberts

Læs mere om Gregory David Roberts
2 produkter
2 produkter
Shantaram
STREAM
ShantaramGregory David Roberts
149,95 DKK
Lydbog
(5)
Shantaram
Shantaram
ShantaramGregory David Roberts
149,95 DKK
EBOG
(5)
Shantaram

Mere om Gregory David Roberts

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Gregory David Roberts. På listen nedenfor har du de seneste af Roberts' udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Shantaram" udgivet af NB Books - "Shantaram" udgivet af NB Books - "Shantaram" udgivet af NB Books - "Shantaram" udgivet af NB Books - "Bjergets skygge" i serien "Shantaram" udgivet af NB Books - "Bjergets skygge" i serien "Shantaram" udgivet af Gyldendal - "Bjergets skygge" i serien "Shantaram" udgivet af NB Books - "Shantaram" udgivet af Gyldendal - "Shantaram" udgivet af NB Books

Mere om Gregory David Roberts' bøger

Du kan finde ni bøger af Gregory David Roberts her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Roberts' bøger fås i et udvalg af formater. Roberts har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Shantaram" af Gregory David Roberts

Det er muligt at købe Gregory David Roberts' "Shantaram" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af NB Books.

Gregory David Roberts "Shantaram"

"Shantaram" er til salg som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Det er NB Books, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gregory David Roberts