Bog & idéGuillem Balague

Bøger skrevet af Guillem Balague

Læs mere om Guillem Balague
2 produkter
2 produkter
Ronaldo
STREAM
RonaldoGuillem Balague
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Ronaldo
Ronaldo
RonaldoGuillem Balague
169,95 DKK
EBOG
(0)
Ronaldo

Mere om Guillem Balague

Her hos Bog & idé ser du et bredt udvalg af bøger af Guillem Balague. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Balague.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Guillem Balagues bøger tilbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Christiano Ronald - The Biography" udgivet af Orion - "Ronaldo" udgivet af People'sPress - "Cristiano Ronaldo: The Biography" udgivet af Orion - "Ronaldo" udgivet af People'sPress - "Pep Guardiola" udgivet af People'sPress - "Pep Guardiola" udgivet af People'sPress - "Ronaldo" udgivet af People’sPress - "Barça" udgivet af Nyt Nordisk Forlag

Bøger af Guillem Balague

Der er otte tilgængelige udgivelser af Guillem Balague hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Balagues bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Balague er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Guillem Balagues "Christiano Ronald - The Biography"

Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Guillem Balague. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Orion.

"Ronaldo" af Guillem Balague

"Ronaldo" er tilgængelig som lydbog. Det vil sige, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Ronaldo" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er People'sPress, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Guillem Balague