Bog & idéGunvor Christensen

Bøger skrevet af Gunvor Christensen

Læs mere om Gunvor Christensen
1 produkter
1 produkter
Socialt arbejde i udsatte boligområder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Socialt arbejde i udsatte boligområderLinda Lundgaard Andersen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Socialt arbejde i udsatte boligområder

Mere om Gunvor Christensen

Der findes mange bøger af Gunvor Christensen tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Christensens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Boligsociale indsatser og huslejestøtte" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Mere patientsikkerhed for pengene - hvordan?" i serien "Notat" udgivet af Dansk Selskab for Patientsikkerhed¤Det nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd - "Erfaringer med at ændre det sociale mix i udsatte boligområder" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Socialt arbejde i udsatte boligområder" udgivet af Gyldendal - "Veje til integration" i serien "Socialforskningsinstituttet" udgivet af Socialforskningsinstituttet

Bøger skrevet af Gunvor Christensen

Du kan købe fem bøger af Gunvor Christensen her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Christensens bøger kommer i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Christensen opdelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Gunvor Christensens "Boligsociale indsatser og huslejestøtte"

Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Gunvor Christensen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd.

"Mere patientsikkerhed for pengene - hvordan?" af Gunvor Christensen

"Mere patientsikkerhed for pengene - hvordan?" er tilgængelig online som pdf. Dette er en også en fantastisk bog fra Christensen, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er en del af Christensens serie "Notat". Det er Dansk Selskab for Patientsikkerhed¤Det nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gunvor Christensen