Bog & idéHans Christian Bjerg

Bøger skrevet af Hans Christian Bjerg

Læs mere om Hans Christian Bjerg
7 produkter
7 produkter
Ubåden der ramte Sverige
Ubåden der ramte SverigeVesilij Besedin
199,95 DKK
Hæftet
(1)
Ubåden der ramte Sverige
Vi kæmpede til lands og til vands
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vi kæmpede til lands og til vandsOle L. Franzen
124,46 DKK
Indbundet
(2)
Vi kæmpede til lands og til vands
Dannebrog
BOEGERTILSTAERKPRIS
DannebrogHans Christian Bjerg
141,06 DKK
Indbundet
(1)
Dannebrog
Hilseformer & høflighed
Hilseformer & høflighedMichael Blædel (red.)
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Hilseformer & høflighed
Ligaen. Den danske militære efterretningstjeneste 1940-45. Bind 1
Ligaen. Den danske militære efterretningstjeneste 1940-45. Bind 1Hans Christian Bjerg
79,95 DKK
EBOG
(0)
Ligaen. Den danske militære efterretningstjeneste 1940-45. Bind 1
Ligaen. Den danske militære efterretningstjeneste 1940-45. Bind 2
Ligaen. Den danske militære efterretningstjeneste 1940-45. Bind 2Hans Christian Bjerg
79,95 DKK
EBOG
(0)
Ligaen. Den danske militære efterretningstjeneste 1940-45. Bind 2
Vi kæmpede til lands og til vands
STREAM
Vi kæmpede til lands og til vandsHans Christian Bjerg
129,95 DKK
Lydbog
(2)
Vi kæmpede til lands og til vands

Mere om Hans Christian Bjerg

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Hans Christian Bjerg. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Bjerg.
Bøgerne fra Hans Christian Bjerg kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Ligaen. Den danske militære efterretningstjeneste 1940-45. Bind 2" udgivet af Saga - "Ligaen. Den danske militære efterretningstjeneste 1940-45. Bind 1" udgivet af Saga - "Vi kæmpede til lands og til vands" udgivet af Lytteratur - "Ligaen. Den danske militære efterretningstjeneste 1940-45. Bind 2" udgivet af SAGA Egmont - "Ligaen. Den danske militære efterretningstjeneste 1940-45. Bind 1" udgivet af SAGA Egmont - "Hilseformer & høflighed" udgivet af Modersmål-Selskabet - "Admiral Rechnitzers maritime og politiske erindringer 1905-40" udgivet af Gyldendal - "Dannebrog" udgivet af Hovedland - "For kongen og flåten : Matros Trosners dagbok 1710-1714. Bd.1-2" udgivet af Fagbokforlaget - "Vi kæmpede til lands og til vands" udgivet af Hovedland - "Dannebrog - historien om et kristent og nationalt symbol" udgivet af Hovedland - "Danmark i krig" udgivet af Gyldendals bogklubber

Bøger af Hans Christian Bjerg

Du kan bestille 12 bøger af Hans Christian Bjerg her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Hans Christian Bjerg kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Bjerg er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Hans Christian Bjergs "Ligaen. Den danske militære efterretningstjeneste 1940-45. Bind 2"

Hos Bog & idé er "Ligaen. Den danske militære efterretningstjeneste 1940-45. Bind 2" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saga.

"Ligaen. Den danske militære efterretningstjeneste 1940-45. Bind 1" af Hans Christian Bjerg

Hos Bog & idé er "Ligaen. Den danske militære efterretningstjeneste 1940-45. Bind 1" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Saga, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Christian Bjerg