Bog & idéHans E. Rasmussen

Bøger skrevet af Hans E. Rasmussen

Læs mere om Hans E. Rasmussen
1 produkter
1 produkter
Tanker på vejen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tanker på vejenHans E. Rasmussen
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Tanker på vejen

Mere om Hans E. Rasmussen

Hans E. Rasmussen har en del bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Rasmussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tanker på vejen" udgivet af Veterania - "Løgn og lastbiler" udgivet af GT

Hans E. Rasmussens bøger

Der er to tilgængelige bøger af Hans E. Rasmussen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Rasmussens bøger fås blot som indbundet. Rasmussens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Tanker på vejen" af Hans E. Rasmussen

Hos Bog & idé er "Tanker på vejen" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Veterania.

"Løgn og lastbiler" af Hans E. Rasmussen

"Løgn og lastbiler" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af GT.
Detaljer
Fulde navn:
Hans E. Rasmussen