Bog & idéHans Egede

Bøger skrevet af Hans Egede

Læs mere om Hans Egede
1 produkter
1 produkter
Dagbog 1721-36
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dagbog 1721-36Hans Egede
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Dagbog 1721-36

Mere om Hans Egede

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Hans Egede. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Egedes seneste udgivelser.
Bøgerne fra Hans Egede kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Om Slesvigs deling" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Phantasterne" udgivet af Pipl Press - "Bidrag til bedømmelsen af Rigsdagens virksomhed" udgivet af Saga - "Phantasterne" udgivet af imprimatur - "Phantasterne" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Bidrag til bedømmelsen af Rigsdagens virksomhed" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Sandhed med modifikation: En ufuldendt roman" udgivet af Saga - "Phantasterne" i serien "En klassiker til tiden" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Sandhed med modifikation: En ufuldendt roman" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Phantasterne " i serien "Danske klassikere bøger" udgivet af Det danske Sprog- og Litteraturselskab¤Borgen - "Phantasterne" i serien "En klassiker til tiden" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Phantasterne" i serien "En klassiker til tiden" udgivet af Arne Herløv Petersen - "Phantasterne" i serien "En klassiker til tiden" udgivet af Gyldendal - "Phantasterne" i serien "En klassiker til tiden" udgivet af LFL's Bladfond - "Phantasterne" i serien "En klassiker til tiden" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Hans Egedep Ullorsiutai" udgivet af Atuagkat

Hans Egedes bøger

Der er 16 tilgængelige bogudgivelser af Hans Egede hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan bestille Hans Egede bøger i samtlige formater. Egede har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Om Slesvigs deling" af Hans Egede

Hos Bog & idé er "Om Slesvigs deling" tilgængelig som ebog. "Om Slesvigs deling" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

"Phantasterne" af Hans Egede

"Phantasterne" er til salg som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Phantasterne" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Pipl Press.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Egede