Bog & idéHans Joachim Offenberg

Bøger skrevet af Hans Joachim Offenberg

3 produkter
3 produkter
Myrer
MyrerHans Joachim Offenberg
49,95 DKK
EBOG
(2)
Myrer
Myrer
MyrerHans Joachim Offenberg
49,95 DKK
Lydbog
(2)
Myrer
Myrer
MyrerHans Joachim Offenberg
49,95 DKK
EBOG
(2)
Myrer

Mere om Hans Joachim Offenberg

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Hans Joachim Offenberg. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Offenbergs nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Myrer" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Myrer" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Myrer " i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Myrer" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Mere om Hans Joachim Offenbergs bøger

Hans Joachim Offenberg har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Offenbergs bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Offenberg er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Aarhus Universitetsforlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Hans Joachim Offenbergs "Myrer"

Det er muligt at købe Hans Joachim Offenbergs "Myrer" som ebog. Med "Myrer" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af serien "Tænkepauser". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

Hans Joachim Offenberg "Myrer"

"Myrer" er til salg som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Myrer" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af Offenbergs serie "Tænkepauser". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Joachim Offenberg