Bog & idéHans Jørgen Lundager Jensen (red.)

Bøger skrevet af Hans Jørgen Lundager Jensen (red.)

Læs mere om Hans Jørgen Lundager Jensen (red.)
1 produkter
1 produkter
Studiebibelen
StudiebibelenHans Jørgen Lundager Jensen (red.)
939,95 DKK
Hæftet
(1)
Studiebibelen

Mere om Hans Jørgen Lundager Jensen (red.)

Der findes forskellige bøger af Hans Jørgen Lundager Jensen (red.) til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du -s seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Andre verdener" udgivet af Forlaget Univers - "Studiebibelen" udgivet af bibelselskabet

Bøger af Hans Jørgen Lundager Jensen (red.)

Du kan bestille to bøger af Hans Jørgen Lundager Jensen (red.) her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra - fås bare som hæftet. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Hans Jørgen Lundager Jensen (red.)s "Andre verdener"

"Andre verdener" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Univers.

Hans Jørgen Lundager Jensen (red.) "Studiebibelen"

Hos Bog & idé er "Studiebibelen" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af bibelselskabet.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Jørgen Lundager Jensen (red.)