Bog & idéHans Knutagård

Bøger skrevet af Hans Knutagård

Læs mere om Hans Knutagård
1 produkter
1 produkter
Introduktion til den kulturhistoriske virksomhedsteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Introduktion til den kulturhistoriske virksomhedsteoriHans Knutagård
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Introduktion til den kulturhistoriske virksomhedsteori

Mere om Hans Knutagård

Hans Knutagård har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Introduktion til den kulturhistoriske virksomhedsteori". Den er udgivet af Klim på dansk. "Introduktion til den kulturhistoriske virksomhedsteori" er desuden tilknyttet serien "Pædagogik til tiden¤PTT".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Introduktion til den kulturhistoriske virksomhedsteori" af Hans Knutagård

"Introduktion til den kulturhistoriske virksomhedsteori" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Pædagogik til tiden¤PTT". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.

Dette er en også en skøn bog fra Knutagård, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Knutagård