Bog & idéHans Rosling

Bøger skrevet af Hans Rosling

Læs mere om Hans Rosling
5 produkter
5 produkter
Factfulness: Ten Reasons We're Wrong About The World - And Why Things Are Better Than You Think
Factfulness: Ten Reasons We're Wrong About The World - And Why Things Are Better Than You ThinkHans Rosling
139,95 DKK
Paperback
(0)
Factfulness: Ten Reasons We're Wrong About The World - And Why Things Are Better Than You Think
Factfulness
FactfulnessAnna Rosling Rönnlund
299,95 DKK
Hæftet
(9)
Factfulness
Factfulness: Ten Reasons We're Wrong About the World - and Why Things Are Better Than You Think
Factfulness: Ten Reasons We're Wrong About the World - and Why Things Are Better Than You ThinkHans Rosling
189,95 DKK
Indbundet
(0)
Factfulness: Ten Reasons We're Wrong About the World - and Why Things Are Better Than You Think
Factfulness - Illustrated edition
Factfulness - Illustrated editionHans Rosling
269,95 DKK
Indbundet
(0)
Factfulness - Illustrated edition
Factfulness
Factfulness - Hvordan den moderne verden virkelig skal forståsAnna Rosling Rönnlund
189,95 DKK
EBOG
(9)
Factfulness - Hvordan den moderne verden virkelig skal forstås

Mere om Hans Rosling

Hans Rosling har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Roslings seneste bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Hans Roslings bøger udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "How I Learned to Understand the World" udgivet af Sceptre - "Factfulness - Illustrated edition" udgivet af Sceptre - "Factfulness: Ten Reasons We're Wrong About The World - And Why Things Are Better Than You Think" udgivet af Sceptre - "Factfulness" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Factfulness: Ten Reasons We're Wrong About the World - and Why Things Are Better Than You Think" udgivet af Sceptre - "Factfulness - Hvordan den moderne verden virkelig skal forstås" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Factfulness" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Hans Roslings bøger

Hans Rosling har syv bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Hans Rosling fås i forskellige formater. Bøgerne af Rosling er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Hans Roslings "How I Learned to Understand the World"

"How I Learned to Understand the World" kan købes online som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Sceptre.

"Factfulness - Illustrated edition" af Hans Rosling

Det er muligt at købe Hans Roslings "Factfulness - Illustrated edition" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Sceptre.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Rosling