Bog & idéHans Siggaard Jensen

Bøger skrevet af Hans Siggaard Jensen

Læs mere om Hans Siggaard Jensen
7 produkter
7 produkter
Tankens magt, 1 sæt bind 1-3, hc.
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tankens magt, 1 sæt bind 1-3, hc.Hans Siggaard Jensen
497,96 DKK
Indbundet
(0)
Tankens magt, 1 sæt bind 1-3, hc.
Menneskebilleder
BOEGERTILSTAERKPRIS
MenneskebillederAnne Mette Lauritzen
269,96 DKK
Bog
(1)
Menneskebilleder
Pædagogikhåndbogen
PædagogikhåndbogenHelle Rabøl Hansen
659,95 DKK
Indbundet
(1)
Pædagogikhåndbogen
Kampen om mennesket
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kampen om mennesketAndrea Joe Hyldig
314,96 DKK
Bog
(6)
Kampen om mennesket
Pædagogikkens idehistorie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pædagogikkens idehistorieOve Korsgaard
386,96 DKK
Hardback
(3)
Pædagogikkens idehistorie
Bedre videndeling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bedre videndelingThomas Tøth
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Bedre videndeling
Skruen uden ende
Skruen uden endeHenry Nielsen
599,95 DKK
(0)
Skruen uden ende

Mere om Hans Siggaard Jensen

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Hans Siggaard Jensen. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Siggaard Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skruen uden ende" udgivet af Akademisk Forlag - "Skruen uden ende" udgivet af Ingeniøren-bøger - "Skruen uden ende" udgivet af Bogklubben Teknik og Natur - "Menneskebilleder" udgivet af Gyldendal - "Pædagogikkens idehistorie" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Kampen om mennesket" udgivet af Gyldendal - "Pædagogikkens idehistorie" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Skruen uden ende" udgivet af Teknisk Forlag - "Turing og Marx" udgivet af Medusa - "Bedre videndeling" udgivet af Gyldendal - "Tankens magt, 1 sæt bind 1-3, hc." udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Skruen uden ende" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Pædagogikkens idehistorie" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger skrevet af Hans Siggaard Jensen

Du kan bestille 13 bøger af Hans Siggaard Jensen her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan finde Hans Siggaard Jensen bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Siggaard Jensen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Skruen uden ende" af Hans Siggaard Jensen

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Siggaard Jensen, kan du godt glæde dig. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Hans Siggaard Jensen "Skruen uden ende"

"Skruen uden ende" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Ingeniøren-bøger.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Siggaard Jensen