Bog & idéHans Sode-Madsen

Bøger skrevet af Hans Sode-Madsen

Læs mere om Hans Sode-Madsen
2 produkter
2 produkter
De hvide busser
De hvide busserHans Sode-Madsen
99,95 DKK
EBOG
(2)
De hvide busser
Reddet fra Hitlers helvede. Danmark og De Hvide Busser 1941-45
STREAM
Reddet fra Hitlers helvede. Danmark og De Hvide Busser 1941-45Hans Sode-Madsen
139,95 DKK
Lydbog
(0)
Reddet fra Hitlers helvede. Danmark og De Hvide Busser 1941-45

Mere om Hans Sode-Madsen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Hans Sode-Madsen. På listen nedenfor ser du Sode-Madsens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Reddet fra Hitlers helvede. Danmark og De Hvide Busser 1941-45" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "I Hitler-Tysklands skygge" udgivet af Saga - "Ungdom uden arbejde" udgivet af Saga - "Theresienstadt - og de danske jøder 1940-45" i serien "Årsskrift for Frøslevlejrens Venner" udgivet af Frihedsmuseets Venner - "De hvide busser" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "De hvide busser" udgivet af Gyldendal - "Farlig ungdom" i serien "Magtudredningen" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "I Hitler-Tysklands skygge" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "De hvide busser" udgivet af Saga

Bøger af Hans Sode-Madsen

Der er ni tilgængelige bøger af Hans Sode-Madsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Sode-Madsens bøger kommer i forskellige formater. Sode-Madsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Hans Sode-Madsens "Reddet fra Hitlers helvede. Danmark og De Hvide Busser 1941-45"

Det er muligt at købe Hans Sode-Madsens "Reddet fra Hitlers helvede. Danmark og De Hvide Busser 1941-45" som lydbog. Med Hans Sode-Madsens "Reddet fra Hitlers helvede. Danmark og De Hvide Busser 1941-45" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

"I Hitler-Tysklands skygge" af Hans Sode-Madsen

Det er muligt at købe Hans Sode-Madsens "I Hitler-Tysklands skygge" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Saga, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Sode-Madsen