Bog & idéHarald Jacobsen

Bøger skrevet af Harald Jacobsen

Læs mere om Harald Jacobsen
3 produkter
3 produkter
Sommerhusmordet
SommerhusmordetHarald Jacobsen
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Sommerhusmordet
Giftaffald
GiftaffaldHarald Jacobsen
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Giftaffald
Sommerhusmordet
Sommerhusmordet Harald Jacobsen
149,95 DKK
EBOG
(0)
Sommerhusmordet

Mere om Harald Jacobsen

Der findes en del bøger af Harald Jacobsen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Jacobsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Giftaffald" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Sommerhusmordet " udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Sommerhusmordet" udgivet af Forlaget mellemgaard

Bøger af Harald Jacobsen

Du kan købe tre bøger af Harald Jacobsen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Harald Jacobsen bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Jacobsen er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Forlaget mellemgaard.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Harald Jacobsens "Giftaffald"

Det er muligt at købe Harald Jacobsens "Giftaffald" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Harald Jacobsen "Sommerhusmordet "

"Sommerhusmordet " er tilgængelig online som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Sommerhusmordet " på din enhed og begynde at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Harald Jacobsen