Bog & idéHelge Fjelde

Bøger skrevet af Helge Fjelde

Læs mere om Helge Fjelde
1 produkter
1 produkter
Berlin 1945
STREAM
Berlin 1945Helge Fjelde
119,95 DKK
Lydbog
(1)
Berlin 1945

Mere om Helge Fjelde

Helge Fjelde har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Berlin 1945". Det er Audioteket, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Berlin 1945" af Helge Fjelde

"Berlin 1945" kan købes online som lydbog. Helge Fjeldes "Berlin 1945" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Det er Audioteket, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Fjelde, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Helge Fjelde