Bog & idéHelle Bjerg

Bøger skrevet af Helle Bjerg

Læs mere om Helle Bjerg
4 produkter
4 produkter
Datasans
BOEGERTILSTAERKPRIS
DatasansDorthe Staunæs (red.)
341,96 DKK
Hæftet
(1)
Datasans
Pædagogik og skoleledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pædagogik og skoleledelseKatja Munch Thorsen
314,96 DKK
Hæftet
(1)
Pædagogik og skoleledelse
At skabe en professionel
BOEGERTILSTAERKPRIS
At skabe en professionelMarie Østergaard Møller
260,96 DKK
Hæftet
(0)
At skabe en professionel
Skolen i Morgen. Nr. 8. Maj 2014. 17. årgang. Tema: Tema: Læringscentreret skoleledelse
Skolen i Morgen. Nr. 8. Maj 2014. 17. årgang. Tema: Tema: Læringscentreret skoleledelseHelle Bjerg
150,95 DKK
EBOG
(0)
Skolen i Morgen. Nr. 8. Maj 2014. 17. årgang. Tema: Tema: Læringscentreret skoleledelse

Mere om Helle Bjerg

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Helle Bjerg. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Bjerg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Datasans" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Læringscentreret skoleledelse" i serien "Læringsløft" udgivet af Dafolo - "Skolen i Morgen. Nr. 8. Maj 2014. 17. årgang. Tema: Tema: Læringscentreret skoleledelse" udgivet af Dafolo A/S - "At lede efter læring" udgivet af Samfundslitteratur¤i samarbejde med Professionshøjskolen UCC - "Pædagogik og skoleledelse" udgivet af Gyldendal - "At lede efter læring" udgivet af Samfundslitteratur¤i samarbejde med Professionshøjskolen UCC - "Læringscentreret skoleledelse Tænketeknologier til forskningsinformeret skoleledelse" i serien "Læringsløft" udgivet af Dafolo - "At skabe en professionel" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Helle Bjerg

Helle Bjerg har otte bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan finde Helle Bjerg bøger i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Bjerg opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Datasans" af Helle Bjerg

"Datasans" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne.

Helle Bjerg "Læringscentreret skoleledelse"

"Læringscentreret skoleledelse" kan købes som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Læringscentreret skoleledelse" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i serien "Læringsløft". Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Bjerg