Bog & idéHelle Malmvig

Bøger skrevet af Helle Malmvig

Læs mere om Helle Malmvig
3 produkter
3 produkter
Mellemøsten Nu
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mellemøsten NuSune Haugbølle
314,96 DKK
Hæftet
(1)
Mellemøsten Nu
Kampen om Mellemøstens Fremtid
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kampen om Mellemøstens FremtidRasmus Boserup
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Kampen om Mellemøstens Fremtid
Glemmer jeg
Glemmer jegHelle Malmvig
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Glemmer jeg

Mere om Helle Malmvig

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Helle Malmvig. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Malmvig.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Helle Malmvigs bøger kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Mellemøsten Nu" udgivet af RÆSONs Forlag - "DIIS working paper Governing Arab reform" udgivet af Danish Institute for International Studies - "DIIS report Ambiguous endings" udgivet af Danish Institute for International Studies - "DIIS report Ambiguous endings" udgivet af Danish Institute for International Studies - "DIIS working paper Between Clumsy Hans and Thumbelina?" udgivet af Danish Institute for International Studies - "DIIS working paper Between Clumsy Hans and Thumbelina?" udgivet af Danish Institute for International Studies - "CDR working paper Cooperation or democratisation?" udgivet af Danish Institute for International Studies, DIIS - "DIIS report A new role for NATO in the Middle East?" i serien "DIIS Report" udgivet af Danish Institute for International Studies - "In the midst of change" i serien "Research paper" udgivet af Institute for Strategy, Royal Danish Defence College - "Kampen om Mellemøstens fremtid" udgivet af Ræson - "Ph.d.-serien. Sovereignty intervened" udgivet af Københavns Universitet, Institut for Statskundskab

Bøger af Helle Malmvig

Du kan finde 11 bøger af Helle Malmvig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan finde Helle Malmvig bøger i flere formater. Malmvig har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Mellemøsten Nu" af Helle Malmvig

Det er muligt at købe Helle Malmvigs "Mellemøsten Nu" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af RÆSONs Forlag.

"DIIS working paper Governing Arab reform" af Helle Malmvig

Det er muligt at købe Helle Malmvigs "DIIS working paper Governing Arab reform" som pdf. Endnu en af Helle Malmvig fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Danish Institute for International Studies.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Malmvig