Bog & idéHelle Pals Frandsen

Bøger skrevet af Helle Pals Frandsen

Læs mere om Helle Pals Frandsen
1 produkter
1 produkter
Engelsk-Dansk Juridisk Ordbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Engelsk-Dansk Juridisk OrdbogHelle Pals Frandsen
449,96 DKK
Indbundet
(0)
Engelsk-Dansk Juridisk Ordbog

Mere om Helle Pals Frandsen

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Helle Pals Frandsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Pals Frandsens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Engelsk PRO Jur. Studerende Online" udgivet af Gyldendal - "Dansk-Engelsk Juridisk Ordbog" i serien "Gyldendals fagordbøger" udgivet af Gyldendal - "Engelsk-Dansk Juridisk Ordbog " i serien "Gyldendals røde ordbøger" udgivet af Gyldendal

Bøger af Helle Pals Frandsen

Helle Pals Frandsen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan købe Helle Pals Frandsen bøger i flere formater. Pals Frandsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Engelsk PRO Jur. Studerende Online" af Helle Pals Frandsen

"Engelsk PRO Jur. Studerende Online" kan købes online som online. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Helle Pals Frandsen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Dansk-Engelsk Juridisk Ordbog" af Helle Pals Frandsen

Hos Bog & idé er "Dansk-Engelsk Juridisk Ordbog" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er med i serien "Gyldendals fagordbøger". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Pals Frandsen