Bog & idéHelle Petersen

Bøger skrevet af Helle Petersen

Læs mere om Helle Petersen
8 produkter
8 produkter
Slå til!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Slå til!Anne Katrine Lund
269,96 DKK
Hæftet
(2)
Slå til!
Forandringskommunikation
ForandringskommunikationHelle Petersen
132,95 DKK
PDF
(0)
Forandringskommunikation
Strategisk kommunikation
BOEGERTILSTAERKPRIS
Strategisk kommunikationHelle Petersen
170,96 DKK
Hæftet
(0)
Strategisk kommunikation
Forandringskommunikation
ForandringskommunikationHelle Petersen
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Forandringskommunikation
Det sku´ vær´ så godt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det sku´ vær´ så godtAnne Katrine Lund Helle Petersen
53,96 DKK
Hæftet
(0)
Det sku´ vær´ så godt
Organisationskommunikation
BOEGERTILSTAERKPRIS
OrganisationskommunikationHelle Petersen
341,96 DKK
Paperback
(1)
Organisationskommunikation
Den kommunikerende organisation
Den kommunikerende organisationHelle Petersen
109,95 DKK
EBOG
(0)
Den kommunikerende organisation
Lederrefleksioner og virksomhedscases
Lederrefleksioner og virksomhedscases Helle Petersen
59,95 DKK
EBOG
(0)
Lederrefleksioner og virksomhedscases

Mere om Helle Petersen

Her hos Bog & idé ser du et bredt udbud af bøger af Helle Petersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Petersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kommunikationsplanlægning i praksis" udgivet af Samfundslitteratur - "RUMPS - Hæklede mini-rumper" udgivet af StorySoldier - "RUMPS - Hæklede rumper" udgivet af StorySoldier - "Måsen der ville være en røv som sin far" udgivet af StorySoldier - "Det kommunikerende hospital" udgivet af Gyldendal - "Slå til!" udgivet af Gyldendal Business - "Organisationskommunikation" udgivet af Samfundslitteratur - "Den kommunikerende organisation" udgivet af Forlaget Samfundslitteratur - "Forandringskommunikation" i serien "Kort og præcist om medier og kommunikation" udgivet af Samfundslitteratur - "Forandringskommunikation" i serien "Kort og præcist om medier og kommunikation" udgivet af Samfundslitteratur - "Organisationskommunikation" udgivet af Samfundslitteratur - "Strategisk kommunikation" udgivet af Samfundslitteratur - "Forandringskommunikation " i serien "Den kommunikerende organisation" udgivet af Samfundslitteratur - "Det sku´ vær´ så godt" udgivet af Samfundslitteratur

Mere om Helle Petersens bøger

Der er 14 tilgængelige bøger af Helle Petersen hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Helle Petersen fås i flere formater. Helle Petersen bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Helle Petersens "Kommunikationsplanlægning i praksis"

"Kommunikationsplanlægning i praksis" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"RUMPS - Hæklede mini-rumper" af Helle Petersen

Det er muligt at købe Helle Petersens "RUMPS - Hæklede mini-rumper" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af StorySoldier.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Petersen