Bog & idéHenning Jacobsen

Bøger skrevet af Henning Jacobsen

Læs mere om Henning Jacobsen
1 produkter
1 produkter
Grundlæggende pneumatik og el-pneumatik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grundlæggende pneumatik og el-pneumatikHenning Jacobsen
322,96 DKK
(0)
Grundlæggende pneumatik og el-pneumatik

Mere om Henning Jacobsen

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Henning Jacobsen. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Jacobsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grandfætter & Co." udgivet af Forfatterskabet.dk - "Grandfætter & Co." udgivet af Forlaget Forfatterskabet.dk - "I dunkel skygge" udgivet af Atuagkat - "Et spinkelt håb" udgivet af Atuagkat - "En tjans for Tipo" udgivet af Atuagkat - "Den sorte snor" udgivet af Atuagkat - "Helmer Graaes første mord " udgivet af Atuagkat

Bøger skrevet af Henning Jacobsen

Du kan finde syv bøger af Henning Jacobsen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Henning Jacobsen fås i samtlige formater. Bøgerne af Jacobsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Henning Jacobsens "Grandfætter & Co."

Det er muligt at købe Henning Jacobsens "Grandfætter & Co." som ebog. Det betyder, at du kan læse "Grandfætter & Co." fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forfatterskabet.dk.

Henning Jacobsen "Grandfætter & Co."

Hos Bog & idé er "Grandfætter & Co." tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget Forfatterskabet.dk, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henning Jacobsen