Bog & idéHenrik Bendixen Sørensen

Bøger skrevet af Henrik Bendixen Sørensen

4 produkter
4 produkter
Modstillinger i organisations- og ledelsesteori
Modstillinger i organisations- og ledelsesteoriThorkild B. Jørgensen
359,95 DKK
Hæftet
(0)
Modstillinger i organisations- og ledelsesteori
Organisation og arbejdspsykologi
Organisation og arbejdspsykologiHenrik Bendixen Sørensen
529,95 DKK
Hæftet
(0)
Organisation og arbejdspsykologi
Organisation - videregående uddannelser
Organisation - videregående uddannelserAsbjørn Heide
447,96 DKK
Hæftet
(0)
Organisation - videregående uddannelser
Lederskab i perspektiv
Lederskab i perspektivPia Lindkvist Knærkegaard
303,96 DKK
Hæftet
(0)
Lederskab i perspektiv

Mere om Henrik Bendixen Sørensen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Henrik Bendixen Sørensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Sørensens bøger.
Bøgerne fra Henrik Bendixen Sørensen udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Organisation - videregående uddannelser" udgivet af HansReitzels - "Organisation og arbejdspsykologi" udgivet af Gyldendal - "Modstillinger i organisations- og ledelsesteori" udgivet af HansReitzels - "TEST - Modstillinger i organisations- og ledelsesteori" udgivet af HansReitzels - "Modstillinger i organisations- og ledelsesteori" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Modstillinger i organisations- og ledelsesteori" udgivet af Gyldendal - "Organisation - videregående uddannelser" udgivet af Gyldendal - "Lederskab i perspektiv" udgivet af Gyldendal - "Modstillinger i organisations- og ledelsesteori" udgivet af HansReitzels

Henrik Bendixen Sørensens bøger

Du kan bestille ni bøger af Henrik Bendixen Sørensen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Henrik Bendixen Sørensen fås i udvalgte formater. Sørensens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Henrik Bendixen Sørensens "Organisation - videregående uddannelser"

Hos Bog & idé er "Organisation - videregående uddannelser" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Organisation og arbejdspsykologi" af Henrik Bendixen Sørensen

Hos Bog & idé er "Organisation og arbejdspsykologi" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Bendixen Sørensen