Bog & idéHenrik Lindberg

Bøger skrevet af Henrik Lindberg

Læs mere om Henrik Lindberg
1 produkter
1 produkter
Tværmedial markedskommunikation
Tværmedial markedskommunikationNana Emilie Grew
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Tværmedial markedskommunikation

Mere om Henrik Lindberg

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt sortiment af bøger fra Henrik Lindberg. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Lindberg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tværmedial markedskommunikation" udgivet af Gyldendal - "Markedskommunikation - videregående uddannelser" udgivet af Gyldendal

Bøger af Henrik Lindberg

Du kan købe to bøger af Henrik Lindberg her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Lindberg som hæftet. Lindbergs bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Tværmedial markedskommunikation" af Henrik Lindberg

Hos Bog & idé er "Tværmedial markedskommunikation" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Markedskommunikation - videregående uddannelser" af Henrik Lindberg

"Markedskommunikation - videregående uddannelser" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Lindberg