Bog & idéHenrik Skov Kristensen

Bøger skrevet af Henrik Skov Kristensen

Læs mere om Henrik Skov Kristensen
2 produkter
2 produkter
Gestapos fangelejre i Danmark
Gestapos fangelejre i DanmarkHenrik Skov Kristensen
399,95 DKK
Indbundet
(5)
Gestapos fangelejre i Danmark
Sønderjylland under krig og besættelse 1940-1945
Sønderjylland under krig og besættelse 1940-1945Henrik Skov Kristensen
120,95 DKK
e-bog
(0)
Sønderjylland under krig og besættelse 1940-1945

Mere om Henrik Skov Kristensen

Hvis du søger en bog skrevet af Henrik Skov Kristensen, tilbyder vi et bredt udvalg tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Skov Kristensen.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Henrik Skov Kristensens bøger tilbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Gestapos fangelejre i Danmark" udgivet af Gyldendal - "Gerningsmænd eller ofre?" udgivet af Historisk Samfund for Sønderjylland - "Grethe Bartram" udgivet af Nyt Nordisk Forlag - "Sønderjylland under krig og besættelse 1940-1945" i serien "Skrifter udgivet af Historisk Samfund for Sønderjylland" udgivet af Historisk Samfund for Sønderjylland - "Bomber over Danmark" udgivet af Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck - "Straffelejren" udgivet af Nyt Nordisk Forlag¤i samarbejde med Nationalmuseet - "Eine Station auf dem Weg in die Hölle " udgivet af Arbeitsgruppe "Harrislee-Bahnhof", Grenzfriedensbund Historisk Samfund for Sønderjylland

Mere om Henrik Skov Kristensens bøger

Der er syv tilgængelige udgivelser af Henrik Skov Kristensen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Skov Kristensens bøger kommer i udvalgte formater. Skov Kristensen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Henrik Skov Kristensens "Gestapos fangelejre i Danmark"

"Gestapos fangelejre i Danmark" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Henrik Skov Kristensen "Gerningsmænd eller ofre?"

Hos Bog & idé er "Gerningsmænd eller ofre?" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Historisk Samfund for Sønderjylland, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Skov Kristensen