Bog & idéHolger Højlund

Bøger skrevet af Holger Højlund

Læs mere om Holger Højlund
3 produkter
3 produkter
Sundhed og magt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sundhed og magtKaspar Villadsen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhed og magt
Når teknologier holder mere end de lover
BOEGERTILSTAERKPRIS
Når teknologier holder mere end de loverAnders la Cour
116,96 DKK
Paperback
(0)
Når teknologier holder mere end de lover
Ledelse af ledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelse af ledelseAnette Tordengaard Jellesen
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse af ledelse

Mere om Holger Højlund

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt sortiment af bøger af Holger Højlund. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Højlund.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Genopfindelsen af den offentlige sektor" udgivet af Akademisk Forlag - "Når teknologier holder mere end de lover" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Nordisk charcuteri" udgivet af Gyldendal - "Sundhed og magt" udgivet af Gyldendal - "Roller i en systemteoretisk optik" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Kontraktparadokser i den kommunale organisation" i serien "Organiseret kommunikation" udgivet af Samfundslitteratur - "Læring i projekter - et systemteoretisk perspektiv på forebyggelse og sundhedsfremme for børn og unge" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Velfærdsledelse" udgivet af Gyldendal - "Nordisk charcuteri" udgivet af Vandkunsten - "Ledelse af ledelse" udgivet af Gyldendal - "Velfærdsledelse" udgivet af Gyldendal - "Gerontologi" udgivet af Gyldendal

Holger Højlunds bøger

Holger Højlund har 12 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan bestille Holger Højlund bøger i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Højlund opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Genopfindelsen af den offentlige sektor" af Holger Højlund

Det er muligt at købe Holger Højlunds "Genopfindelsen af den offentlige sektor" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.

"Når teknologier holder mere end de lover" af Holger Højlund

Hos Bog & idé er "Når teknologier holder mere end de lover" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Nyt fra Samfundsvidenskaberne, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Holger Højlund