Bog & idéHolger K. Nielsen

Bøger skrevet af Holger K. Nielsen

Læs mere om Holger K. Nielsen
5 produkter
5 produkter
Det var det værd
Det var det værdHolger K. Nielsen
299,95 DKK
Hæftet
(6)
Det var det værd
VI ARBEJDER
BOEGERTILSTAERKPRIS
VI ARBEJDERMikkeline W. Gudmand-Høyer
157,66 DKK
Hardback
(1)
VI ARBEJDER
I venstre side
I venstre sideHolger K. Nielsen
79,95 DKK
EBOG
(0)
I venstre side
Det var det værd
Det var det værdHolger K. Nielsen
169,95 DKK
EBOG
(6)
Det var det værd
Det var det værd
STREAM
Det var det værdHolger K. Nielsen
129,95 DKK
Lydbog
(6)
Det var det værd

Mere om Holger K. Nielsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Holger K. Nielsen. På listen nedenfor ser du de seneste af Nielsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det var det værd" udgivet af Forlaget Momenta - "Venstrefløjen i en ny tid" udgivet af People’sPress - "I venstre side" udgivet af Saga - "I venstre side" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Holger K. Nielsen

Du kan købe fire bøger af Holger K. Nielsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Holger K. Nielsen kan købes i flere formater. Bøgerne af Nielsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Holger K. Nielsens "Det var det værd"

Hos Bog & idé er "Det var det værd" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget Momenta, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Holger K. Nielsen "Venstrefløjen i en ny tid"

"Venstrefløjen i en ny tid" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People’sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Holger K. Nielsen