Bog & idéHolger Lissner

Bøger skrevet af Holger Lissner

Læs mere om Holger Lissner
2 produkter
2 produkter
Årets gang
BOEGERTILSTAERKPRIS
Årets gangNoder
58,06 DKK
Hæftet
(0)
Årets gang
Sangene synger i os
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sangene synger i osHolger Lissner
232,36 DKK
Hæftet
(0)
Sangene synger i os

Mere om Holger Lissner

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Holger Lissner. På listen nedenfor ser du Lissners nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Med kærlig hilsen" udgivet af Eksistensen - "Syng Nyt-hæftet" udgivet af Syng Nyt - "Kollekter og bønner" udgivet af Eksistensen - "Endnu en dag" udgivet af Eksistensen - "Jonas " udgivet af KFUM og KFUK i Danmark¤Unitas - "Men dér tog de fejl" udgivet af Unitas - "Sangene synger i os" udgivet af Unitas Forlag - "165 Salmer" udgivet af Unitas Forlag - "Kollekter og bønner" udgivet af Aros

Mere om Holger Lissners bøger

Der er ni tilgængelige bogudgivelser af Holger Lissner hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Lissners bøger fås i flere forskellige formater. Lissners bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Holger Lissners "Med kærlig hilsen"

Det er muligt at købe Holger Lissners "Med kærlig hilsen" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Eksistensen.

"Syng Nyt-hæftet" af Holger Lissner

Endnu en af Holger Lissner fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Syng Nyt.
Detaljer
Fulde navn:
Holger Lissner