Bog & idéHolly Smale

Bøger skrevet af Holly Smale

Læs mere om Holly Smale
3 produkter
3 produkter
Nørd på catwalk (2) Malplaceret model
Malplaceret modelHolly Smale
69,95 DKK
EBOG
(0)
Malplaceret model
Nørd på catwalk (3) Rollemodel
RollemodelHolly Smale
69,95 DKK
EBOG
(0)
Rollemodel
Nørd på catwalk (1)
Nørd på catwalkHolly Smale
69,95 DKK
EBOG
(1)
Nørd på catwalk

Mere om Holly Smale

Der er forskellige bøger skrevet af Holly Smale på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Smale.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Holly Smales bøger kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Far From Perfect" udgivet af HarperCollins Publishers - "Happy Girl Lucky" i serien "Happy Girl Lucky" udgivet af HarperCollins Publishers - "Nørd på catwalk " i serien "Nørd på catwalk" udgivet af Flachs - "Nørd på catwalk - rollemodel" i serien "Nørd på catwalk" udgivet af Flachs - "Nørd på catwalk - malplaceret model" i serien "Nørd på catwalk" udgivet af Flachs - "Nørd på catwalk (3) Rollemodel" i serien "Nørd på catwalk" udgivet af Flachs - "Nørd på catwalk (2) Malplaceret model" i serien "Nørd på catwalk" udgivet af Flachs - "Nørd på catwalk (1)" i serien "Nørd på catwalk" udgivet af Flachs

Mere om Holly Smales bøger

Der er otte tilgængelige udgivelser af Holly Smale hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Smales bøger kommer i udvalgte formater. Holly Smale bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Holly Smales "Far From Perfect"

Hos Bog & idé er "Far From Perfect" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er HarperCollins Publishers, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

Holly Smale "Happy Girl Lucky"

Hos Bog & idé er "Happy Girl Lucky" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er med i Smales serie "Happy Girl Lucky". Det er HarperCollins Publishers, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Holly Smale