Bog & idéInes al Abassi

Bøger skrevet af Ines al Abassi

2 produkter
2 produkter
Amulet Magasin 1
Amulet Magasin 1Amalie Sehested Rom
189,95 DKK
Paperback
(2)
Amulet Magasin 1
EKSIL
EKSILNaguib Mazloum
209,95 DKK
Paperback
(0)
EKSIL

Mere om Ines al Abassi

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Ines al Abassi. På listen nedenfor har du de nyeste af Abassis bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Amulet Magasin 1" udgivet af Forlaget Amulet - "EKSIL" udgivet af SCREAMING BOOKS

Mere om Ines al Abassis bøger

Ines al Abassi har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Abassi som paperback. Abassis bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Amulet Magasin 1" af Ines al Abassi

"Amulet Magasin 1" er tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Forlaget Amulet, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"EKSIL" af Ines al Abassi

Hos Bog & idé er "EKSIL" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er SCREAMING BOOKS, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ines al Abassi