Bog & idéIngelin Røssland

Bøger skrevet af Ingelin Røssland

Læs mere om Ingelin Røssland
5 produkter
5 produkter
Blodige fakta
BOEGERTILSTAERKPRIS
Blodige faktaIngelin Røssland
282,16 DKK
Hardback
(0)
Blodige fakta
Giftige fakta
Giftige faktaIngelin Røssland
339,95 DKK
Hardback
(0)
Giftige fakta
Stinkende fakta
BOEGERTILSTAERKPRIS
Stinkende faktaIngelin Røssland
282,16 DKK
Hardback
(0)
Stinkende fakta
Falske fakta
BOEGERTILSTAERKPRIS
Falske faktaIngelin Røssland
282,16 DKK
Hardback
(0)
Falske fakta
Hårrejsende fakta
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hårrejsende faktaIngelin Røssland
282,16 DKK
Hardback
(0)
Hårrejsende fakta

Mere om Ingelin Røssland

Hvis du søger en bog skrevet af Ingelin Røssland, ser du et stort sortiment online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Røssland.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Falske fakta" udgivet af Turbine - "Blodige fakta" udgivet af Turbine - "Hårrejsende fakta" udgivet af Turbine

Mere om Ingelin Røsslands bøger

Du kan bestille tre bøger af Ingelin Røssland her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Røssland fås blot som hardback. Røsslands bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Turbine.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ingelin Røsslands "Falske fakta"

Hos Bog & idé er "Falske fakta" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Ingelin Røssland "Blodige fakta"

Hos Bog & idé er "Blodige fakta" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ingelin Røssland